Winch Renovation

Grumsens Equipment

En del af Granly gruppen

Grumsen’s Maskinfabrik A/S i dagligtale, Grumsen Equipment er en del af Granly gruppen og har 50 veluddannede medarbejdere der altid står klar til at hjælpe dig med alle former for reparationer, vedligehold og installation af diesel motorer, hydrauliske spil, pumper, styremaskiner og andre tekniske installationer ombord og på land.

Vores erfaring er din garanti

Med vores mangeårige erfaring i forhold til skibsarbejde garanteres det, at en hver opgave lille eller stor kan udføres hurtigt og indenfor den aftalte plan og tidsramme.

Grumsen Equipment har over 70års erfaring med at servicere fragtskibe, offshore installationer og fiskerifartøjer. Virksomhedens arbejdsfaciliteter er beliggende på havnen i Esbjerg. Værkstedet dækker over et område på mere end 4500 kvadratmeter og det lokale workshop område dækker et område på 10200 kvadratmeter.

Virksomheden har den nødvendige kapacitet, ligeså det nødvendige maskineri og tekniske kunnen til at kunne arbejde med omfattende rekonstruktioner, udskiftning af motorer og marine reparationer. Virksomheden tilbyder kontrakter til store opgaver indenfor disse arbejdsområder.

Grumsen Equipment har en spilproduktion der inkluderer et bredt sortiment af standard spil og andet dæksudstyr. Virksomheden konstruerer også specialfremstillede spil og komplette spil systemer og forhold til kundernes specifikationer og behov.

Maskineriet ved Grumsen Equipment er ikke kun tiltænkt virksomhedens egen produktion. De er efterspurgt i forhold til bearbejdnings opgaver ligeså arbejde der involvere tunge og omfattende enheder.

Grumsen Equipment ejer en f.eks. drejebænk der kan håndtere enheder med en diameter op til 2,5 meter, en længde op til 4 meter og en vægt på op til 20 tons. Et stigende antal virksomheder kontakter os vedrørende muligheden for maskintimer ved Grumsen Equipment, når de skal håndtere opgaver der er uden for deres egne maskiners kapacitet.

Det er en vigtig fordel for Grumsen Equipment’s kunder, at vi beregner og konstruere komplette spilsystemer og i de fleste tilfælde også levere og installere komplette systemer.