Vi er Grumsen Equipment

Winch renovation

Grumsen Equipment er en del af Granly gruppen, vi har 50 veluddannede medarbejdere der altid står klar til at hjælp dig med alle former for reparationer, vedligehold og installation af diesel motorer, hydrauliske spil, pumper, styremaskine og andre tekniske installationer ombord og på land.

Virksomheden har den nødvendige kapacitet, ligeså det nødvendige maskineri og den tekniske kunnen til at kunne arbejde med omfattende rekonstruktioner, udskiftning af motor og marine reparationer. Virksomheden tilbyder kontrakter til store opgaver indenfor disse arbejdsområder.

Grumsen Equipment har over 70 års erfaring med at servicerer fragtskibe, offshore installationer og fiskerifartøjer. Virksomhedens arbejdsfaciliteter er beliggende på havnen i Esbjerg. Værkstedet dækker over et område på mere en 4500 kvadratmeter og det lokale workshop område dækker et område på 10200 kvadratmeter.
Det er en vigtig fordel for Grumsen Equipment’s kunder at vi beregner og konstruerer komplette spilsystemer og i de fleste tilfælde også leverer og installerer komplette systemer.

Grumsen Equipment har en spilproduktion der inkluderer et bredt sortiment af standard spil og andet dæksudstyr. Virksomheden konstruerer også specialfremstillede spil og komplette spil systemer i forhold til kundernes specifikationer og behov.

Med vores mangeårige erfaring i forhold til skibsarbejde garanteres det at enhver opgave lille eller stor kan udføres hurtigt og indenfor den aftalte plan og tidsramme.

Seneste nyheder

Det er vigtigt for os at arbejde i tæt samarbejde med vores kunder, samarbejdet er baseret på gensidig tillid og personlig forhold. Fleksibilitet, kvalitet og kort leveringstid er nøgleordene!