grumsen

Grumsens Equipment

En del af Granly Gruppen

Virksomheden blev stiftet i 1944 af John Grumsen og blev drevet af familien i mere end 60 år. Fire medarbejdere overtog virksomheden i 2007 og blev en del af Granly Gruppen i 2014 som Grumsen Equipment A/S. Grumsen Equipment leverer løsninger inden for havneservice, bearbejdning og alt indbygget udstyr til alle skibsværfter, fartøjsejere og i offshore-forretningen 24/7.

Vi tror på at tænke anderledes …

Grumsen Equipment A/S leverer akvakulturløsninger med en bæredygtig ressourceforvaltning til et grønt miljø inklusive vedvarende energi.

“The Granly Way” danner fundament for succes i Granly Gruppen

Grumsens Equipment er en del af Granly Gruppen, som består af en række højtspecialiserede virksomheder, der alle har deres udgangspunkt i GRANLY Smede- og Maskinfabrik. Specialiseringen betyder, at vi effektivt kan håndtere mange forskellige arbejdsopgaver indenfor både offshore- og onshore-sektoren. F.eks. vindmøllebranchen, olie/ gas, skibsbygning og – reparationer, byggeri, landbrug og sværindustri. Vi har mere end 500 erfarne og pålidelige medarbejdere, der vil gøre deres ypperste for at hjælpe Dem.