Grumsen Equipment har over 70 års erfaring indenfor servicering af fragtskibe, offshore installationer og fiskeskibe.

Virksomheden arbejder i faciliteter beliggende på Esbjerg havn.

 

24 timers nødtelefon på tlf.:

+45 7512 5422

Vedligehold og motoroverhaling inkluderer:

  • Maskinbearbejdning
  • Slibning
  • Honing
  • Ombytning
  • Smøring
  • Trykprøvning
Engine Overhaul

Motoroverhaling inkluderer afmontering af motorblok, renovering af cylinder hoveder, cylinderliners, stempler, plejlstænger, hovedlejre og ventiler.

Rengøring af ind – og udtag, udskiftning af komponenter, smøring og genmontering af motor.

Vedligehold af køreaksler, inkluderende propeller og bovpropeller er også et område hvor Grumsen Equipment har stor erfaring.

Grumsen Equipment har renoveret køreaksler med diametre op til Ø 2500 mm og længder op til 6000 mm. Efter aftale kan Grumsen Equipment skille motoren på kundens lokation og transporterer delene til Grumsen Equipments egne faciliteter og renovere delene som aftalt, samle dem igen og transporter dem tilbage til skibet hvor de vil blive geninstalleret.

Grumsen Equipment kan også rengøre og teste dyserne når motorerne er inde til service. Vores maskiner er specielt designet til at kunne teste dysernes evne, da dysernes evne er essentiel for motorensydeevne.

Hvis problemer forekommer under renoveringen vil Grumsen Equipment kontakte ejeren/kaptajnen for, at afklare hvordan renoveringen af motoren skal fortsætte.

Denne procedure er til for at sikre, at der ikke forekommer nogen misforståelser mellem ejeren/kaptajnen og Grumsen Equipment. Ydermere i forhold til ændringerne af omfanget af renovationen, som ikke er specificeret i den originale kontrakt.