KABELARHJUL

Kabelarhjul er normalvis designet til at trække ankerkæder. Kabelarhjulene er designet således at kædeledende skal ligge vinkelret i forhold til hinanden.

Grumsen Equipment har produceret kabelarhjul i mere end 35 år og har stor erfaring inden for dette område. Kabelarhjul er designet individuelt i forhold til kædetyper og størrelser.

Deck equipment

KÆDEKNIBER

Kædekniberen er et produkt der er designet og konstrueret af Grumsen Equipment og er et værktøj som håndterer kæder for skibe. Kædekniberen vil ofte blive anvendt som et hjælpe værktøj til spil når kæder skal trækkes ind.

Grumsen Equipment har produceret kædehåndterings værktøj i mange år og har stor erfaring inden for dette område.

Deck equipment

HYDRAULISK MOORING SPIL

Formålet med det hydrauliske mooring spil er, at positionere skibet når det ligger til havn. Et mooring spil opererer på forskellige måder og sidder på dækket af skibet i en position, der afholder skibet fra at flytte sig frem og tilbage samt fastgør skibet til kajen.

Deck equipment hydraulic mooring winch

ELEKTRISK MOORING SPIL

Deck equipment electrical mooring winch

ANKERSPIL

Grumsen Equipment producerer et bredt sortiment af ankerspil til alle typer skibe.

Deck equipment anchor winch

ELEKTRISK SPIL

Deck equipment electrical towling winch

ANKER KAPSTAN SPIL

Anker kapstan spil bliver brugt til at trække reb og kæde enten sammen eller separat. Grumsen Equipment har produceret anker kapstan spil i over 40 år, i mange forskellige størrelser og tilpasset til størrelserne på kæderne.

Anker kapstan spil kan placeres horisontalt eller vertikalt afhængigt af behovet. Ydermere, kan spillet håndtere en eller to kæder på samme tid.

Anker kapstan spillet kan leveres med en kædestopper. Grumsen Equipment kan konstruere anker kapstan spil efter specifikke behov såsom design, størrelse, kapacitet og overflade behandling.

Grumsen Equipment producerer også kapstan og ankerspil separat.

 

Deck equipment anchor capstan

KAPSTAN

Deck equipment capstan

KÆDESTOPPER

Deck equipment chain stopper

TRAWLSPIL

Trawlspillet bliver brugt i fiskeindustrien til at trække fiskenet. Trawlspillet kan leveres i forskellige størrelser og dimensioner.

Deck equipment trawl winch

KOPPESPIL TIL SMÅ FISKEBÅDE

Trap winch for small fishing vessels

SLANGESPIL

Slangespillet kan bruges til mange forskellige formål, men bruges som oftest til bunker operationer og til at overføre mudder og væsker fra skib til skib. Dette vil spare tid og penge for operatørerne der arbejder tæt på boreplatformene, da skibet ikke skal forlade området. Skibet kan efterfølgende overføre mudder og væsker til et andet skib.