SPOLESPIL SYSTEMER

Grumsen Equipment spolespil er designet til at facilitere installation af/ fjerne kabler og wire fra spil, ydermere til lagertromler under konstant træk.

Grumsen Equipment fremstiller forskellige typer af spolespil:

  • Hydrauliske spolespil
  • Diesel drevne spolespil
  • Træk kapstan spolespil
Special winches

SERVICE ABILITY SPIL TIL REDNINGSBÅDE

Dette spil er specialfremstillet i samarbejde med en af vores kunder. Spillet er designet til vores kunder som har brug for, at kunne servicere redningsbåde på krydstogtskibe. Spillets funktion er at sænke redningsbådene i en kontrolleret fart i tilfælde af servicering eller nødstilfælde.

Special winches

BEDDINGSPIL

Elektrisk, diesel eller hydraulik drevne beddingspil. Spillene kan designes og tilpasses kundernes specifikkationer og behov dette kan inkludere variationer af wirekapacitet, spolesystemer, bremser, belastningsmåler og kontrolsystemer.

*Billedet illustrerer et tidligere bedding spil med 120T WWL.

Special winches

MANRIDING SPIL

Et manridingspil er bygget som en svejset konstruktion og er en enkelt integreret enhed, indeholdende spil, vind niveau, pneumatisk hydraulikaggregat og kontroludstyr.

Vind niveauet kan justeres til en hvilken som helst vinkel mellem horisontal og 5o fra vertikal. Systemet er udstyret med et justerbart træksystem som tillader, at vejeren kan justeres og derfor kan tilpasses efter behov, dette øger også sikkerheden når operationen udføres.

Den viste model indeholder en pneumatisk pumpe som er tilkoblet en hydraulisk motor. Denne specifikke model er blevet produceret til den norske offshore sektor. Hvis ønsket kan manridingspillet produceres udelukkende som et hydraulikaggregat.

Special winches

DOBBELT SPIL

To reb eller vire kan opereres på samme tid med en centreret flange på tromlen.

Special winches

TRÆKSPIL

Trækspillet er tilgængeligt i forskellige variationer for, at kunne tilpasses forskellige typer af vire, fiber og reb.

Fordelen ved dette spil er, at det kan give et konstant træk ved en konstant fart. Det bliver leveret med et hydraulisk eller elektrisk styresystem.

Special winches

SPECIALDESIGNET TRÆKSPIL

Specialdesignet til mobile kraner.

Special winches

MINE HUNTING SPILSYSTEM

Special winches

TAG WIRE SYSTEM

Specialdesignet spilsystem der inkluderer et trækspil, lagerspil og en hydraulisk power enhed.

Special winches