Grumsen Equipment har gennem de sidste år leveret mere end 500 elektrohydrauliske styremaskiner i forskellige størrelser og designs.

Grumsen Equipment styremaskiner er tilgængelige i forskellige variationer med single -, dobbelt – eller fire cylindere. Alt afhængigt af applikationen kan Grumsen Equipment styremaskiner designes til et single – eller dobbelt ror. Ved design af styremaskiner til dobbelt ror, vil styremaskinen operere synkroniseret eller i split.

Grumsen Equipment styremaskiner tilbyder et kompakt og driftsikkert design og kan leveres komplet med rorleje, bundplade og hydraulisk pumpe og elektrisk udstyr.

Steering gears

CERTIFIKATER, REGLER OG REGULERINGER.

Grumsen Equipment styremaskiner er i overensstemmelse med de seneste regler og reguleringer i forhold til SOLAS 1974, regulering 29 og regulering 30. Grumsen Equipment styremaskiner kan leveres med certifikater fra alle anerkendte klassificeringsselskaber.

ELEKTRONISK UDSTYR TIL GRUMSEN EQUIPMENT STYREMASKINER

  • El skab til pumpens start/stop funktion fra 1,5kW til 22kW.
  • Kontrol panel til styrehus.
  • Ror indikator
  • Panorama vinkel indikator
  • Feedback enhed til roret.
  • Alarmpanel til styrehuset.

Grumsen Equipment styremaskiner kan kommunikere og operere med alle autopiloter, joystick og DP systemer.

 

PUMPE ENHEDER

Grumsen Equipment hydrauliske pumpe enheder er tilgængelige i forskellige størrelser med komplet olietank, elektrisk motor, hydraulisk pumpe, filtre og kontrolventiler designet til olie/vand eller olie/vind køler såvel som et oliefilter der kan integreres i det hydrauliske kredsløb. Standart rækkevidde er indenfor 1,1kW til 22kW om det er en single eller dobblet enhed.

EFTERSALGSSERVICE

Grumsen Equipment tilbyder eftersalgsservice i forhold til vedligehold, service eller i tilfælde af break-down. De fleste reservedele til Grumsen Equipment styremaskiner kan leveres fra dag til dag og vores veluddannede serviceteknikere står klar til at assistere med service og reparationer i hele verden.